Gezocht: Campagnecommissie-leden!

Over minder dan 5 maanden zijn de Tweede Kamer verkiezingen. De aankomende maanden zijn belangrijk voor het winnen van stemmen en voor meer impact in de Tweede Kamer. Wil jij meedenken over acties die jongeren aanmoedigen om naar de stembus te gaan? Of wil je nadenken over ludieke acties waarmee PINK! en PvdD zichtbaarder worden? Vind je het leuk mee te denken over hoe we afdelingen en commissies campagne kunnen laten voeren? Schrijf je misschien graag planningen en beleidsplannen? Of wil je meer leren over de politiek, campagnes, organiseren of andere skills naar keuze? Dan is dit je kans!

Voor de oprichting van de campagnecommissie zijn we op zoek naar enthousiastelingen die willen meedenken, meeschrijven en/of mee-organiseren van campagneplannen, activiteiten en andere manieren van promotie. De campagnecommissie is het brein achter onze campagne en zal zich bezighouden met het schrijven van een plan de campagne, het organiseren van events en trainingen, en wie weet nog meer. We zijn dus op zoek naar een breed scala aan mensen, met verschillende ervaringen, inzichten en vaardigheden. Iedereen is welkom!

Wat kun je verwachten?

We moedigen iedereen aan zich aan te melden, dus mocht je denken dat je niet aan deze “verwachtingen” kan voldoen, maar wil je wel graag meedoen, geen paniek, stuur ons gewoon een berichtje, want alle hulp is welkom.

  • In november zal het werk ongeveer 5 uur per week in beslag nemen, daarna is nader te bepalen maar naarmate we dichterbij de verkiezingen komen zal het drukker worden. We hopen dus dat je tot en met maart beschikbaar bent;
  • (Online) samenkomen elke twee weken;
  • Samenwerken met een enthousiaste groep gelijkgestemden met soortgelijke doelen;
  • Een gezellige, veilige sfeer waarbij we elkaar dingen leren en we van én met elkaar groeien;
  • Reiskostenvergoeding.

Wie ben jij?

Jij bent jij, we hebben geen specifieke eisen en/of verwachtingen. PINK! is een jongerenorganisatie, dus we rekenen vooral op enthousiasme en inzet, niet op een scala aan ervaring en kennis (mag natuurlijk wel). Als je geïnteresseerd bent, ben je al de juiste persoon!

Enthousiast?

Mail uiterlijk 7 november naar promotie@pinkpolitiek.nl waarom jij graag mee wil doen! Je hoeft geen hele formele motivatiebrief te schrijven, maar we zijn wel benieuwd naar waarom je mee wil doen, wat je belangrijk vindt en wat je kunt/wil bijdragen.