Eerste Kamerfractie-Van Pareren

De Fractie-Van Pareren bestond van 30 november 2020 tot 15 februari 2021 in de Eerste Kamer. Ze ontstond nadat vijf leden hun lidmaatschap van FVD hadden opgezegd. Nadien sloten Loek van Wely en Lennart van der Linden zich bij de fractie aan. Op 24 december 2020 maakten de fractieleden bekend lid te zijn geworden van de partij JA21. Na terugkeer van haar zwangerschapsverlof sloot Annabel Nanninga zich bij deze fractie aan en werd de naam Fractie-Nanninga.

Fractievoorzitter was Bob van Pareren. Toine Beukering was de fractiesecretaris en Hugo Berkhout was penningmeester.


Meer over


Bent u als journalist of wetenschapper op zoek naar statistische gegevens over personen uit het biografisch archief, bijvoorbeeld gemiddelde leeftijd, ervaring, herkomst, beroep, m/v of zittingsduur? De redactie van PDC kan deze gegevens onder voorwaarden beschikbaar stellen voor wetenschappelijk onderzoek en journalistieke publicaties. Neem voor meer informatie contact op.

Op bovenstaande tekst en gegevens zijn auteursrechten van PDC van toepassing; overname, in welke vorm dan ook, is zonder expliciete goedkeuring niet toegestaan. Ook de afbeeldingen zijn niet rechtenvrij.