Boekpresentatie 'Public affairs in maatschappelijk perspectief - Professional tussen wetenschap en praktijk'. Meld u nu aan!

maandag 19 augustus 2019, 9:41

DEN HAAG (PDC) - Het aantal professionals in het vakgebied van Public affairs neemt toe. Tegelijkertijd worden maatschappelijke vraagstukken complexer. Lobbyisten beperken zich daarom niet alleen meer tot het politieke circuit, maar richten zich steeds vaker op maatschappelijke stakeholders.

Het nieuwe boek Public affairs in maatschappelijk perspectief - Professional tussen wetenschap en praktijk benadert public affairs vanuit een maatschappelijke invalshoek. Op 29 augustus wordt het boek gepresenteerd op de Campus Den Haag in het Wijnhavengebouw.

De auteurs zijn Arco Timmermans, Robbert Coops, Sybrig van Keep, Rob de Lange en Erik van Venetië. Het boek wordt uitgegeven door Wolters Kluwer.

Bestel het boek alvast hier. Uitgeverij Wolters Kluwer biedt het boek tijdens de presentatie met een actiekorting aan voor €29,50 (normale prijs wordt €34,50). Pinnen is mogelijk. Deze korting geldt nog tot twee dagen na de presentatie als het boek bij de boekwinkel of de webshop wordt gekocht.

Geïnteresseerden kunnen zich voor de boekpresentatie aanmelden door een e-mail te sturen.

Aanmelden: paboeklancering@gmail.com

Datum en tijd: donderdag 29 augustus van 16.00 tot 17.15 uur met aansluitend een borrel

Plaats: Universiteit Leiden, Campus Den Haag, Wijnhavengebouw.

Adres: Campus Den Haag, Turfmarkt 99, 2511 DP Den Haag

De Haagse Campus aan de Turfmarkt is goed bereikbaar met het OV: vanaf het centraal station is het vijf minuten lopen. De dichtstbijzijnde parkeergarage is aan de Schedeldoekshaven 204, Den Haag. Andere mogelijkheden zijn de parkeergarages Muzenplein en Grote Markt.