Diverse boeken over politici uitgekomen in de aanloop naar de verkiezingen

woensdag 3 februari 2021, 13:18

DEN HAAG (PDC) - De aanloop naar de Tweede Kamer verkiezingen van komende maand is een uitgelezen moment voor politici voor het uitbrengen van een nieuw boek. Vandaag is het boek 'Bidden en binden: Christen in de coalitie' over Gert-Jan Segers uitgekomen, geschreven door journalist Riekelt Pasterkamp, over de rol van Segers als politiek leider van de ChristenUnie in kabinet Rutte III.

Segers is echter niet de enige over wie geschreven wordt met de verkiezingen van komende maand in het vooruitzicht. Zo is ook het boek 'Dieren kunnen de pest krijgen, en dan?' van Esther Ouwehand, lijsttrekker van de Partij voor de Dieren, zojuist uitgebracht.

Verder is eind vorig jaar het boek 'De deur naar de macht' van Lilianne Ploumen verschenen en afgelopen maand het boek 'De gelukkigste man van Nederland' van Joost de Vries uitgekomen, waarbij Mark Rutte uitvoerig aan bod komt. Over Lodewijk Asscher is onlangs het boek 'De val van een politiek talent' gepubliceerd, dat is geschreven door Wilfred Scholten.

Bronnen: Trouw, diverse uitgevers