M.P. (Michiel) Hoogeveen

foto M.P. (Michiel) Hoogeveen
Naar de grotere foto (verschijnt in een nieuw venster)
bron: Michiel Hoogeveen
Met dank overgenomen van Europa Nu.

Michiel Hoogeveen (1989) is sinds 15 april 2021 lid van de fractie van Europese Conservatieven en Hervormers namens JA21. Eerder was hij Statenlid voor FVD en later JA21 in de Provinciale Staten van Zuid-Holland. De heer Hoogeveen was sinds 2019 actief als beleidsadviseur en voorlichter voor Derk-Jan Eppink, Rob Roos en Rob Rooken. Voordien was hij consultant bij KPMG.

JA21
in de periode 2021-heden: lid Europees Parlement

Inhoudsopgave van deze pagina:


  1. Personalia
  2. Partij/stroming
  3. Hoofdfuncties/beroepen
  4. Partijpolitieke functies
  5. Nevenfuncties
  6. Opleiding
  7. Activiteiten
  8. Wetenswaardigheden
  9. Uitgebreide versie

1.

Uitgebreide versie

In het digitale biografisch archief van de Stichting PDC, partner van het Montesquieu Instituut, is een uitgebreide versie van deze pagina aanwezig met bijvoorbeeld partijpolitieke functies, maatschappelijke nevenfuncties, parlementaire activiteiten, opleiding en wetenswaardigheden.

De Stichting PDC beheert dit biografisch archief zonder publieke middelen. Die situatie is niet langer houdbaar. Zonder externe financiering zullen Parlement.com, het biografisch archief en Europa-Nu.nl verdwijnen. Zie deze column voor meer achtergrondinformatie.

Om die reden zijn alle biografieën nu in beperkte vorm weergegeven. Voorlopig is het beschikbaar stellen van uitgebreide biografieën, en/of daarop gebaseerde statistische gegevens, opgeschort. Wilt u een uitgebreide biografie inzien? Laat het ons weten als u daar belangstelling voor heeft.


Op bovenstaande tekst en gegevens zijn auteursrechten van PDC van toepassing; overname, in welke vorm dan ook, is zonder expliciete goedkeuring niet toegestaan. Ook de afbeeldingen zijn niet rechtenvrij.

De biografieën betreffen vooral de periode waarin iemand politiek en bestuurlijk actief is of was. PDC ontvangt graag gemotiveerde aanvullingen of correcties.