M.Sj. (Michiel) van Veen

foto M.Sj. (Michiel) van Veen
Naar de grotere foto (verschijnt in een nieuw venster)
bron: Michiel van Veen

Michiel van Veen (1971) was van 20 september 2012 tot 30 november 2016 Tweede Kamerlid voor de VVD. Hij was daarvoor wethouder van onder meer financiën en economische zaken in Cuijk. Eerder werkte hij in het bedrijfsleven. De heer Van Veen was woordvoerder industrie, topsectoren, technologie en innovatie, vestigingsklimaat en regionaal beleid, sport en beleid oorlogsgetroffenen. Per 1 december 2016 is hij burgemeester van Gemert-Bakel.

VVD
in de periode 2012-2016: lid Tweede Kamer

Inhoudsopgave van deze pagina:


  1. Personalia
  2. Partij/stroming
  3. Hoofdfuncties/beroepen
  4. Partijpolitieke functies
  5. Nevenfuncties
  6. Opleiding
  7. Activiteiten
  8. Wetenswaardigheden
  9. Uitgebreide versie

1.

Uitgebreide versie

In het digitale biografisch archief van de Stichting PDC, partner van het Montesquieu Instituut, is een uitgebreide versie van deze pagina aanwezig met bijvoorbeeld partijpolitieke functies, maatschappelijke nevenfuncties, parlementaire activiteiten, opleiding en wetenswaardigheden.

De Stichting PDC beheert dit biografisch archief zonder publieke middelen. Die situatie is niet langer houdbaar. Zonder externe financiering zullen Parlement.com, het biografisch archief en Europa-Nu.nl verdwijnen. Zie deze column voor meer achtergrondinformatie.

Om die reden zijn alle biografieën nu in beperkte vorm weergegeven. Voorlopig is het beschikbaar stellen van uitgebreide biografieën, en/of daarop gebaseerde statistische gegevens, opgeschort. Wilt u een uitgebreide biografie inzien? Laat het ons weten als u daar belangstelling voor heeft.


Op bovenstaande tekst en gegevens zijn auteursrechten van PDC van toepassing; overname, in welke vorm dan ook, is zonder expliciete goedkeuring niet toegestaan. Ook de afbeeldingen zijn niet rechtenvrij.

De biografieën betreffen vooral de periode waarin iemand politiek en bestuurlijk actief is of was. PDC ontvangt graag gemotiveerde aanvullingen of correcties.