Drs. P. (Patricia) van der Kammen

foto Drs. P. (Patricia) van der Kammenvergrootglas

Patricia van der Kammen (1972) was van 27 september 2012 tot 1 juli 2014 lid van het Europees Parlement voor de PVV. Mevrouw Van der Kammen is afgestudeerd psycholoog en beleidsmedewerker planning & control bij de Universiteit van Tilburg. Sinds maart 2011 is zij Statenlid in Noord-Brabant.

PVV
in de periode 2012-2014: lid Europees Parlement

voornaam (roepnaam)

Patricia (Patricia)

personalia

geboorteplaats en -datum
Heerlen, 8 april 1972

partij/stroming

partij(en)
PVV (Partij voor de Vrijheid)

hoofdfuncties en beroepen

  • werkzaam bij een zorgkantoor
  • beleidsmedewerker planning & control, concernstaf Universiteit van Tilburg (onderbroken door lidmaatschap Europees Parlement)
  • lid Provinciale Staten van Noord-Brabant, vanaf 10 maart 2011
  • lid Europees Parlement, van 27 september 2012 tot 1 juli 2014

activiteiten

op het gebied van de EU
  • Stelde, net als haar fractiegenoten, in vergelijking met de gemiddelde EuroparlementariĆ«r opvallend veel parlementaire vragen

wetenswaardigheden

woonplaats
Tilburg

uitgebreide versie

uitgebreide versie
Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met partijpolitieke functies, maatschappelijke nevenfuncties, opleiding, wetenswaardigheden etc. Laat het ons weten als u daar belangstelling voor heeft. reageer

Bovenstaande gegevens zijn ontleend aan het biografisch archief van het Parlementair Documentatiecentrum (PDC) van de Universiteit Leiden en betreffen vooral de periode waarin iemand politiek en bestuurlijk actief is of was.
Aanvullingen en gemotiveerde correcties ontvangt PDC graag. U kunt hiervoor de "reageer-keuze" aan de rechterzijde van deze pagina gebruiken of uw aanvullingen per post sturen naar PDC, antwoordnummer 10801, 2501 BW Den Haag of per email aan info@biografieen.com.