P.P.E. (Paul) Lempens

foto P.P.E. (Paul) Lempens
Naar de grotere foto (verschijnt in een nieuw venster)
bron: Hans Kouwenhoven

SP'er uit Limburg die zich als Tweede Kamerlid vier jaar vooral bezighield met de problematiek van re-integratie en de socialewerkvoorziening. Was ook enige tijd ondervoorzitter van de vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Voor hij Kamerlid werd onder meer scholingswerker van zijn partij en raadslid in Weert. In 2010-2013 was hij opnieuw lid van de gemeenteraad. Hij is nu vakbondsbestuurder bij de FNV in Zuid-Oost Nederland.

SP
in de periode 2006-2010: lid Tweede Kamer

Inhoudsopgave van deze pagina:


  1. Personalia
  2. Partij/stroming
  3. Hoofdfuncties/beroepen
  4. Partijpolitieke functies
  5. Nevenfuncties
  6. Opleiding
  7. Activiteiten
  8. Wetenswaardigheden
  9. Uitgebreide versie

1.

Uitgebreide versie

In het digitale biografisch archief van de Stichting PDC, partner van het Montesquieu Instituut, is een uitgebreide versie van deze pagina aanwezig met bijvoorbeeld partijpolitieke functies, maatschappelijke nevenfuncties, parlementaire activiteiten, opleiding en wetenswaardigheden.

De Stichting PDC beheert dit biografisch archief zonder publieke middelen. Die situatie is niet langer houdbaar. Zonder externe financiering zullen Parlement.com, het biografisch archief en Europa-Nu.nl verdwijnen. Zie deze column voor meer achtergrondinformatie.

Om die reden zijn alle biografieën nu in beperkte vorm weergegeven. Voorlopig is het beschikbaar stellen van uitgebreide biografieën, en/of daarop gebaseerde statistische gegevens, opgeschort. Wilt u een uitgebreide biografie inzien? Laat het ons weten als u daar belangstelling voor heeft.


Op bovenstaande tekst en gegevens zijn auteursrechten van PDC van toepassing; overname, in welke vorm dan ook, is zonder expliciete goedkeuring niet toegestaan. Ook de afbeeldingen zijn niet rechtenvrij.

De biografieën betreffen vooral de periode waarin iemand politiek en bestuurlijk actief is of was. PDC ontvangt graag gemotiveerde aanvullingen of correcties.