Peter R. de Vries zet volgende stap op weg naar de Tweede Kamer

dinsdag 25 oktober 2005, 9:35

Gisteren heeft misdaadverslaggever Peter R. de Vries de website van zijn Partij voor Rechtvaardigheid, Daadkracht & Vooruitgang (PRDV) geopend. Hij zet hiermee de volgende stap in zijn streven om in de Tweede Kamer te komen. De Vries twijfelt overigens nog wel of hij met de Tweede-Kamerverkiezingen in 2007 zal meedoen.

Peter R. de Vries speelt met zijn website in op de verwachtingen dat het internet de komende landelijke verkiezingen een grote rol zal spelen. De PRDV zal actief van het medium internet gebruik maken in haar campagne. Zo wordt het verkiezingsprogramma van de partij volgende week maandag op de website bekend gemaakt. Oud-politiewoordvoerder Klaas Wilting en Jan Nagel, zijn bekende Nederlanders achter deze nieuwe politieke partij.

Ook Bram Peper , oud-burgemeester van Rotterdam en ex-minister van Binnenlandse Zaken wordt op de website genoemd als een van de mensen achter de partij. "Dat is wat overspannen", aldus Peper. "Als u een fatsoenlijk mens bent en een politieke partij wilt oprichten, wil ik u ook wel van advies dienen". Peper is nog steeds lid van de PvdA.

bron: ANP


verwant nieuws

externe site