Leefbaar Nederland en Tweede Kamerverkiezingen 2003

Leefbaar Nederland haalde bij de verkiezingen van 22 januari 2003 geen zetels in de Tweede Kamer. Lijsttrekker was Haitske van der Linde. Het verkiezingsprogramma was getiteld 'Deze keer doen ze echt wat ze beloven'. Leefbaar Nederland had voor de verkiezingen 2 zetels in de Tweede Kamer.

Inhoudsopgave van deze pagina:


1.

Uitslag

Leefbaar Nederland haalde bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 januari 2003 38.894 (0,4%) van de 9.654.475 uitgebrachte stemmen. Aangezien de kiesdeler 64.363 stemmen bedroeg, haalde de partij haalde hiermee 0 zetels.

2.

Verkiezingsprogramma 2003

Leefbaar Nederland ging de verkiezingen in met het verkiezingsprogramma 'Deze keer doen ze echt wat ze beloven'.

Letterlijke tekst


Meer over


Bent u als journalist of wetenschapper op zoek naar statistische gegevens over personen uit het biografisch archief, bijvoorbeeld gemiddelde leeftijd, ervaring, herkomst, beroep, m/v of zittingsduur? De redactie van PDC kan deze gegevens onder voorwaarden beschikbaar stellen voor wetenschappelijk onderzoek en journalistieke publicaties. Neem voor meer informatie contact op.

Op bovenstaande tekst en gegevens zijn auteursrechten van PDC van toepassing; overname, in welke vorm dan ook, is zonder expliciete goedkeuring niet toegestaan. Ook de afbeeldingen zijn niet rechtenvrij.