A.D.J.M. (Anil) Kumar

foto A.D.J.M. (Anil) Kumar
bron: Anil Kumar
Met dank overgenomen van Europa Nu.

Anil Kumar (1991) was kandidaat van de ChristenUnie bij de Europese verkiezingen 2019. Hij is beleidsadviseur economie, binnenstad en stadsdeel Escamp van wethouder De Mos van Den Haag en was eerder adviseur van wethouder Klein. Eerder had de heer Kumar een eigen vertaalbureau.

in de periode 2019: kandidaat Europees Parlement

Inhoudsopgave van deze pagina:


1.

Voornaam (roepnaam)

(Anil)

2.

Personalia

geboorteplaats en -datum
1991

3.

Hoofdfuncties/beroepen (2/5)

  • projectmanager Smart Cities Expo India, van oktober 2015 tot april 2016
  • bestuursadviseur economie, binnenstad en stadsdeel Escamp, gemeente 's-Gravenhage, vanaf oktober 2016 (voor wethouder Klein van 2016-2018, sinds 2018 voor locoburgemeester De Mos)

U ziet een selectie van de loopbaan. In de uitgebreide versie is de gehele loopbaan in te zien.

4.

Opleiding

In de uitgebreide versie is een overzicht van de opleiding(en) opgenomen.

5.

Wetenswaardigheden

uit de privésfeer
radio dj, van september 2013 tot mei 2015

6.

Uitgebreide versie

In het digitale biografisch archief van PDC, partner van het Montesquieu Instituut, is een uitgebreide versie van deze pagina aanwezig met bijvoorbeeld partijpolitieke functies, maatschappelijke nevenfuncties, opleiding en wetenswaardigheden. Laat het ons weten als u daar belangstelling voor heeft.


Op bovenstaande tekst en gegevens zijn auteursrechten van PDC van toepassing; overname, in welke vorm dan ook, is zonder expliciete goedkeuring niet toegestaan. Ook de afbeeldingen zijn niet rechtenvrij.

De biografieën betreffen vooral de periode waarin iemand politiek en bestuurlijk actief is of was. PDC ontvangt graag gemotiveerde aanvullingen of correcties.